Aluminium poorten

 

Onze sierpoorten zijn enkel en alleen maatwerk. Deze sierpoorten komen wij ter plaatse zelf opmeten. Op deze manier kunnen wij aan de wensen van al onze klanten voldoen. Het hekwerk en de poorten worden  worden voorzien van een dubbele polyesterpoedercoating. Ral- kleuren zijn vrij te kiezen, structuurlakken hebben een meerprijs.

Smeedijzeren poorten

 

Smeedijzeren poorten worden  worden voorzien van een dubbele polyesterpoedercoating. Ral- kleuren zijn vrij te kiezen, structuurlakken hebben een meerprijs. Ook dit is maatwerk en komen wij ter plaatse opmeten.

Hardhouten poorten

 

Voor onze houten poorten werken wij uitsluitend met Padouk. Deze tropisch hardhoutsoorten uit Afrika zijn bij uitstek geschikt, voor allerhande schrijnwerkerij toepassingen voor buiten. Hun natuurlijke weerstand tegen houtrot, insecten en schimmels is zeer hoog. 

 

De levensduur overstijgt dan ook 25 jaar in buitenopstelling. Dit komt overeen met duurzaamheidsklasse I. Ter vergelijking: Merantie; duurzaamheidsklasse II tot III. Blijf er wel rekening mee houden dat dit een natuurproduct is dat u aankoopt.