Draadafsluitingen

 

Onze draadafsluitingen zijn naar wens voorzien in kleur zwart of groen. Onderaan kan een betonplaat voorzien worden.

De maat van deze betonplaat is afhankelijk van uw terrein dat vlak of met niveauverschil is. Indien u enige vorm van zichtreductie wenst is dit mogelijk.

Houten schermen

 

Houten schermen horizontaal of verticaal met meerdere planken tegen minder inkijk. Standaard worden deze geplaatst met betonpalen, tegen meerprijs kunnen deze ook met gelakte palen. 

Luxe schermen

 

Luxe schermen is een tand en groef systeem in kader en kan verticaal of horizontaal geplaatst worden. Standaard worden deze geplaatst met betonpalen, tegen meerprijs kunnen deze ook met gelakte palen.

 

Tand en groef los

 

Onze losse tand en groef planken bieden wij steeds aan met 34mm dikke planken. Er bestaat ook een frequent aangeboden variant op de markt van 28mm dikke planken, maar deze plaatsen wij liever niet. Standaard worden deze geplaatst met betonpalen, tegen meerprijs kunnen deze ook met gelakte palen.

 

Betonafsluiting

 

Kan met motief langs 1 of langs beide zijn worden voorzien. Motief kan aan beide kanten verschillend zijn. Bestaat uit losse platen van telkens 40cm boven elkaar. Om een mooie egale kleur te bekomen dient de klant een hars te plaatsen op de afsluiting.

 

Zichtreductie

 

Is 100% ondoorzichtig en voorzien van zware kwaliteit messing ringen. Kan enkel aan afsluiting die voldoende stevig werd geplaatst.

Steenkorf

 

Panelen zijn standaard in zwart of antraciet. Ze zijn maatvast en kunnen niet verzakken zoals losse korven.

Kunnen gevuld worden met materialen in eigen keuze door de klant zelf

 

 

Paardenafsluiting